28 Şubat 2012 Salı

Rüya Tamircisi

               Nino çok susadığını farketti.Uykusu yağmur gibiydi ve dili çok kuruydu.Evini hiç bu kadar özlememişti.
               Fabby'yi 3'lü yaysız koltuğa yatırdı.4 kez kusan Fab kötü kokular saçıyordu ve Nino fuardakinden daha beter bir kokuyla karşı karşıya.Burnu istifa ediyor.Midesi de tabi...
                                                                      *
               Sabah olduğunda yalnızca 3,5 saat uyuduğunu farketti ama sorun değildi.Az uyumayı çok severdi ve bu kendini iyi hissettirirdi.Önce bir elma bulmalı ve sonra kahve içmeli.Fabby'nin sarı usaresi yastığa akmıştı ve Tanrım bu gerçekten iğrençti!2 saat sonra Lena'ya gidecek olması onu heyecanlandırıyordu ve bu görüntü...Unutmalıydı.
                Köpeği Problem'in yemeğini verdikten sonra ütüye başladı.Koku sürmeye gerek yoktu.Traş olmaya da.Sadece temiz ve kırışıksız kıyafetler...
                Lena son günlerde inanılmaz berbat rüyalar görüyordu.Geceleri sık sık uykusundan uyanırdı ve bunun bir sonu olmalıydı.Bu geceki rüyasında bir adamın onu takip ettiğini ve kılıcıyla onu binlerce parçaya böldüğünü ama hala yaşayıp dayanılmaz acılar çektiğini görmüştü.Nino huzur vermeye gidiyordu.Öyle umuyordu.
                
Ama Lena o gece,gecelerdir kendini doğrayan adamın yüzünü ilk kez görmüştü.Nino'ydu.Ve rüyasından aklında kalan bir şey daha vardı;katil kusmuk kokuyordu.

______ sürecek  
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder